Conference League

ΜακΑβόι: «Ξεκινήσαμε τέλεια, μπορούμε την ανατροπή»

Στο πως άρχισε και στο πως ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ η Χαρτς στάθηκε μετά τη λήξη του ματς στο Εδιμβούργο ο Φράνκι ΜακΑβόι.

Ο Φράνκι ΜακΑβόι τόνισε πως η Χαρτς δεν αμύνθηκε σωστά μετά το 1-0, στάθηκε στις επεμβάσεις του Κοτάρσκι και τόνισε πως θα έρθουν στην Τούμπα για να νικήσουν στη ρεβάνς, δίνοντας το σύνθημα και για το κυριακάτικο ματς με την Νταντί για τη Scottish Premier.

Αναλυτικά: «Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Είχαμε το τέλειο ξεκίνημα, σκοράροντας με το πέναλτι, αλλά έπρεπε να έχουμε αμυνθεί καλύτερα, μερικές στιγμές αργότερα στη φάση του πέναλτι του αντιπάλου. Στη συνέχεια, ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να δημιουργήσει προβλήματα στο τρανζίσιον.

Ο τερματοφύλακάς τους έκανε κάποιες φανταστικές αποκρούσεις. Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να συνεχίσουμε. Ήρθε το δεύτερο γκολ, το οποίο δεν μέτρησε κι ο ΠΑΟΚ σκόραρε μετά από ένα κόρνερ. Ήταν ένα εξαιρετικό σουτ από τον Ζίβκοβιτς.

Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στην Ελλάδα. Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στον αντίπαλό μας. Έχουμε πολλή πίστη, παρά την απογοήτευση από το σημερινό αποτέλεσμα. Θα πάμε με μεγάλο ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση, ελπίζοντας ότι θα πάρουμε τη νίκη, αλλά την Κυριακή ακολουθεί η Νταντί στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x